17.8 C
Athens

Aποφασίζει για τους ορισμούς ο Περέιρα

Ακόμη τους… ψήνει ο Περέιρα, που δεν έβγαλε ούτε την Πέμπτη τους διαιτητές για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Super League 1. O Πορτογάλος κατάντησε στο σημείο ν’ ανακοινώνει τους διαιτητές παραμονή αναμετρήσεων. Ο Περέιρα βρίσκεται στο… ψάξιμο για τους ξένους που θα ορίσει στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Η άρση των κωλυμάτων από διαιτητές και βοηθούς δεν έπαιξε κάποιον ρόλο, έστω και αν τα mail έφθαναν στην ΕΠΟ μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Από την στιγμή που είχε ληφθεί η απόφαση, ο αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέιρα, δεν έπρεπε να περιμένει μέχρι την Πέμπτη (2/1), καθώς τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα.

Ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ δεν θέλει διαιτητές β’ διαλογής για το ντέρμπι του Φαλήρου, ενώ στο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει ο ορισμός Έλληνα διαιτητή, κάτι που θα προκαλέσει σάλο. Μάλιστα η φημολογία πως θα επιλέξει τον Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Χαριλάου έχει προκαλέσει σάλο στους γηπεδούχους, που θεωρούν τον Ροδίτη ρέφερι δωδέκατο παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η ουσία είναι πως οι διαιτητές και οι βοηθοί της μεγάλης κατηγορίας, δεν έχουν ενημερωθεί για ορισμούς και θα πρέπει να… τρέχουν σήμερα να διασφαλίσουν τη μετακίνησή τους..

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς