20.9 C
Athens

Η UEFA τοποθετεί δύο Έλληνες στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης!

Στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης τοποθετεί δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές η UEFA και υπογραμμίζει πως χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής το 2020. Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που αγωνίζεται στον Πανιώνιο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό και για τον Παναγιώτη Ρέτσο που πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν και έχει επανέλθει για τα καλά στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά το scouting report της UEFA:

Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Ελλάδα, 19 – Παναθηναϊκός): Δανεικός στον Πανιώνιο, ο εξτρέμ σκόραρε δύο φορές στο τέλος του παιχνιδιού, ως αλλαγή το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ έναντι του Ολυμπιακού. Ο Εμμανουηλίδης, γεννημένος 24.10.2000, έχει τρία γκολ σε οκτώ ματς με τον Πανιώνιο, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων.

Παναγιώτης Ρέτσος (Ελλάδα, 21 – Λεβερκούζεν): Ο Έλληνας αμυντικός έχασε την περσινή σεζόν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού είναι και πάλι ενεργός. Αγωνίζεται και πάλι στην Bundesliga, είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός και κίνδυνος – θάνατος στα στημένα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς