23.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση του εκπληκτικού Όλμο

Η Μπαρτσελόνα επισπεύδει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τον σούπερ σταρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από την περίφημη ακαδημία της Μασία και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τους πρωταθλητές Κροατίας αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσπεκτ στο ευρωπαϊκό και ισπανικό ποδόσφαιρο.

Στα 21 του χρόνια ο Όλμο είναι διεθνής με την Εθνική Ισπανίας και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να τον κάνει δικό της το προσεχές καλοκαίρι, ή ακόμα και τον χειμώνα. Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 40.000.000, αλλά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ευελπιστεί να τον κάνει δικό της με λιγότερα χρήματα.

Η διοίκηση των Κροατών έχει πάρει απόφαση πως ο Όλμο θα αποχωρήσει, ωστόσο είναι αποφασισμένη να κάνει δύσκολη τη ζωή στους «μνηστήρες» του μέχρι να ικανοποιηθεί οικονομικά. Τη φετινή σεζόν, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μετρά συνολικά 22 συμμετοχές και έχει πετύχει οχτώ γκολ, ενώ έχει μοιράσει επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς