18.8 C
Athens

Επίσημο: Ρόμπερτ Μορένο ο αντι-Ζαρντίμ στη Μονακό

Επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μονακό αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η διοίκηση του Πριγκιπάτου δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του συλλόγου τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς, στο μείον δέκα από τη δεύτερη Μαρσέιγ μετά από 18 αγωνιστικές.

Παράλληλα, ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος απομακρύνθηκε πρόσφατα από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας και τον διαδέχθηκε ο Λουίς Ενρίκε. Αυτή μάλιστα, θα είναι η πρώτη του φορά σε πάγκο συλλόγου ως πρώτος τεχνικός, αφού ως τώρα έχει δουλέψει ως βοηθός.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει ισχύ μέχρι το 2022, ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πριγκιπάτου, Όλεγκ Πετρόφ δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Ρόμπερτ Μορένο. Πιστεύουμε σθεναρά σε αυτόν και στην ικανότητά του να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Τον καλωσορίζουμε στη Μονακό. Εξ’ ονόματος του Προέδρου Ντμίτρι Ριμπολόμπλεφ, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για  όλες τις επιτυχίες που σημειώθηκαν με αυτόν στον πάγκο τα τελευταία χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς