16.7 C
Athens

Euroleague: «Επιθετικό φάουλ του Λόιντ στον Βέστερμαν στο νικητήριο καλάθι της Βαλένθια»

Μια ακόμα ανακοίνωση εξέδωσε η Euroleague αναφορικά με φάση στην αναμέτρηση της Φενέρ με τη Βαλένθια (98-100), όπου οι Ισπανοί έφυγαν νικητές στην παράταση. Η Διοργανώτρια Αρχή έβγαλε στη… σέντρα τη διαιτητική τριάδα καθώς όπως αναφέρει, ο Λόιντ έχει κάνει επιθετικό φάουλ κι όχι αμυντικό όπως υπέδειξαν οι διαιτητές.

Η ανακοίνωση:

«Στην παράταση με 11″ στο ρολόι του αγώνα, ο Τζόρνταν Λόιντ της Βαλένθια πήρε την μπάλα στο παρκέ. Έκανε ντρίμπλα προς το αντίπαλο καλάθι και με 8″ να απομένουν, επιχείρησε ένα σουτ δύο πόντων. Την ώρα της τελικής προσπάθειας, ο Τζόρνταν Λόιντ είχε αντικανονική επαφή με τον Λέο Βέστερμαν της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Λέο Βέστερμαν είχε προλάβει να πάρει κανονική θέση άμυνας.

Η επαφή προκλήθηκε πριν ο Τζόρνταν Λόιντ αφήσει την μπάλα, σε προσπάθεια δύο πόντων. Το αμυντικό φάουλ που δόθηκε πάνω στον Λέο Βέστερμαν ήταν ένα λανθασμένο σφύριγμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε δοθεί ως επιθετικό φάουλ από τον Τζόρνταν Λόιντ. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μετρήσει το δίποντο του Τζόρνταν Λόιντ κι η κατοχή να είναι για τη Φενέρμπαχτσε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς