23.3 C
Athens

Βετεράνοι Ολυμπιακού για Ρωσίδη: Ο Αρχηγός μας θα βλέπει τους αγώνες από τον ουρανό

Συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με αφορμή την απώλεια του Ηλία Ρωσίδη. Ο σύνδεσμος αποτίει φόρο τιμής στον εμβληματικό άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού και τον αποχαιρετά.

Η ανακοίνωση τους:

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του μεγάλου αρχηγού του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Ηλία Ρωσίδη. Ο θρυλικός αρχηγός της υπερομάδας της δεκαετίας του 50 κατέκτησε 9 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, πολλά νταμπλ και αγωνίστηκε στο Θρύλο 13 χρόνια ενώ ήταν αρχηγός στην Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 11 συνεχή χρόνια και ήταν ο πρώτος επιθετικός αμυντικός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε.

Ο Ηλίας Ρωσίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού συμμετέχοντας σε πάνω από 500 αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος δημιούργησε με τη σύζυγο του Αντωνία σπουδαία οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά και εγγόνια ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Αρχηγός μας πλέον θα βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού που λάτρεψε από τον ουρανό του γηπέδου Καραΐσκάκη εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΗΛΙΑ ΡΩΣΙΔΗ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς