23.7 C
Athens

Τσιρίλο: «Σημαντικό όπλο για τον ΠΑΟΚ η Τούμπα»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον αποψινό πρώτο αγώνα για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βασιλεία

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον αποψινό αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στο «Δικέφαλο του Βορρά» και τη Βασιλεία για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στον Arena 89,4:

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Βασιλεία και το πως διαχειρίζονται οι ποδοσφαιριστές τέτοια παιχνίδια:

«Το περιμένουνε με μεγάλη χαρά, πιστεύω έχει πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, το βλέπουμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Έχει πάρει τον καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα πάνε όλα. Μπορεί να την ξεπεράσει τη Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω κάτω η ίδια ομάδα, ξέρουν πολύ καλά τι θέλει ο προπονητής, έχουν ένα καλό πρότζεκτ. Κάθε χρόνο λοιπόν θα έρχεται κάτι καλύτερο».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Μπορεί η Βασιλεία να έχει κρύο αίμα, αλλά η Τούμπα είναι Τούμπα και γεμάτη είναι κάτι φοβερό και μ’ αρέσει πολύ να βλέπω όλον τον κόσμο με τόσο πάθος, δύναμη, και χαρά. Είναι για μένα το πιο όμορφο κομμάτι του ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι».

Για το ποιο παιχνίδι δεν ξεχνά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Έχει πολλά, τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα είναι φοβερά, είμαι πολύ τυχερός ποδοσφαιριστής που τα πέρασα αυτά. Έχω στο μυαλό πολλά παιχνίδια και έξω με την Ουντινέζε, με 15.000 κόσμο, είναι μέσα μου… είναι πολύ όμορφο αυτό. Πρώτη φορά αυτές οι ομάδες (σ.σ. στο εξωτερικό)βλέπουν τόσο κόσμο να έρχεται στην έδρα τους».

Αν η Τούμπα είναι ισχυρό όπλο για τον Δικέφαλο:

«Για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό, πολλά παιδιά είναι από τον προηγούμενο χρόνο, ξέρουν πως νιώθουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι 50-50 το παιχνίδι, μα πιστεύω να πάνε όλα καλά».

Για το πως το προσεγγίζει:

«Όλα τα παιδιά θέλουν πολύ να πάνε μπροστά, αυτό είναι σημαντικό. Τα παιχνίδια έχουν την ιστορία τους και τα παιδιά ξέρουν τι θέλουν να κάνουν σήμερα. Είναι μια ομάδα πολύ καλή, σε όλες τις θέσεις, ο ΠΑΟΚ».

Για το ότι πλέον ασχολείται ως μάνατζερ και δύο παίκτες του υπέγραψαν στον Άρη (Ντιγκινί και Κωνσταντινίδης):

«Είναι κάτι μέσα στο ποδόσφαιρο, είχαμε από Ελλάδα, από Πολωνία προτάσεις για τον Κωνσταντινίδη και σκεφτήκαμε τι ήταν καλύτερο για αυτόν, ήθελε να γυρίσει Ελλάδα, σε ομάδα που να τον πιστεύει πολύ και να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Για μένα είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλά. Στο τέλος ήθελε τον Άρη, ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα. Θέλω να τον βλέπω να γελάει, πέρασε δύσκολες μέρες, δεν έπαιζε για ένα χρόνο, αυτό το αφήνουμε πίσω, βλέπουμε μπροστά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς