22.5 C
Athens

Εσπανιόλ: Ανακοίνωσε Αμπελάρδο, προχωρά για Χουλκ και Αντριάν

Τα… ρέστα της παίζει η Εσπανιόλ προκειμένου πετύχει την παραμονή στη La Liga. Οι «πέρικος» που απομάκρυναν τον Πάμπλο Ματσίν από την τεχνική τους ηγεσία, προχώρησαν στην πρόσληψη του Αμπελάρδο -που είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ- και ο οποίος έχει ανεβάσει τρομερά τις μετοχές του με την εκπληκτική δουλειά που πραγματοποίησε μέχρι το καλοκαίρι στην Αλαβές.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι… μανούλα στο να φτιάχνει καλές ομάδες που σώζουν την κατηγορία και θέλει να κάνει το ίδιο με την ουραγό Εσπανιόλ έστω κι αν αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό με 10 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα, ειλημμένη είναι η απόφαση να αποκτηθούν 3-4 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ενισχύσουν την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Πρώτος στόχος των Καταλανών σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα είναι ο Βραζιλιάνος Χουλκ που βγάζει το… παντεσπάνι του τα τελευταία τρία χρόνια στην Κίνα με τη φανέλα της Σανγκάη.

Τη φετινή σεζόν, ο άλλοτε επιθετικός της Ζενίτ σημείωσε σε 37 συμμετοχές 17 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ, ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Παράλληλα, προσπάθειες γίνονται και για την απόκτηση του αρχηγού της Μάλαγα, Αντριάν Μίτσελ, γιο του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού. Ο Βίκτορ Σάντσεθ τον υπολογίζει, ωστόσο τα οικονομικά στον σύλλογο της Segunda δεν είναι τα καλύτερα και η Εσπανιόλ θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον κάνει δικό της.

Σε 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ο Ισπανός κεντρικός μέσος έχει σημειώσει τρία γκολ κι έχει μοιράσει μία ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς