31.4 C
Athens

Για απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο από τον Ολυμπιακό μιλούν οι Άγγλοι

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν τον Ζοάο Καρβάλιο να αποχωρεί από τη Νότιγχαμ και μάλιστα με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο ως ένα πολύ μακρινό σενάριο μπορεί να λογιστεί, αφού για τον Πορτογάλο νεαρό μεσοεπιθετικό οι Κόκκινοι ζητούν 10.000.000 ευρώ!

Ο 22χρονος που αγωνίζεται ως καθαρό 10άρι κι έχει αρκετή δημιουργία στο… ρεπερτόριο του, αποκτήθηκε από τους Άγγλους το καλοκαίρι του 2018 από την Μπενφίκα για 15.000.000 ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ωστόσο, μόνιμα είναι… φευγάτος κι όλο εκεί μένει. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό, αφού είχε ακουστεί τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο του 2019.

Φέτος υπό τις οδηγίες του Λαμουσί, ο Καρβάλιο σε 17 συμμετοχές μετρά δύο γκολ και μια ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και οι Άγγλοι που λίγες μέρες νωρίτερα είχαν γράψει για την Τραμπζονσπόρ και το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, έχουν ξαναβάλει πολύ γερά στο παιχνίδι την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα δοθούν περισσότερα από 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη.

Υπενθυμίζουμε πως βάσει αρχικού προγραμματισμού ο Φορτούνης θα επανέλθει από τον τραυματισμό του σε έναν μήνα, ενώ και ο Βαλμπουενά θα είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει στη θέση «10».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς