22.4 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου Μάτιτς και Ρόχο

Η αναδόμηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται και έτσι οι Νεμάνια Μάτιτς και Μάρκος Ρόχο βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός προπονητής θέλει διακαώς την απόκτηση του επιθετικού της Ζάλτσμπουργκ, Έρικ Χάλαν, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα τόσο να αδειάσει χώρος στο ρόστερ, όσο και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε οι «κόκκινοι διάβολοι» να μπορέσουν να κινηθούν για τον νεαρό επιθετικό.

Ο Νεμάνια Μάτιτς βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία το 2017 είχε καταβάλλει 40 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, φέτος ο Σέρβος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές ως βασικός και έτσι η Μάντσεστερ σκοπεύει τουλάχιστον να βγάλει κάποιο κέρδος από τον παίκτη.

Από την άλλη, ο Μάρκος Ρόχο έχει ακόμα συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Έτσι, την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες από την Ιταλία και από την Ισπανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς