18.8 C
Athens

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Το τμήμα περνάει μία βαθιά και μακρά κρίση

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» ανέλυσαν την κατάσταση στο τμήμα, τονίζοντας τη βαθιά και μακρά κρίση που περνάει το τμήμα και ελπίζοντας πως όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα δουλέψουν για το καλό του Άρη.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου ανέφερε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Άρης περνάει μία βαθιά και μακρά κρίση. Είναι συσσωρευμένα λάθη του παρελθόντος. Είμαστε σε σημείο μηδέν και μία ομάδα Αρειανών ανέλαβε να παραδώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Δουλειά 24 ώρες το 24ωρο για τον Άρη που ονειρευόμαστε όλοι. Καλωσορίζω τα νέα μέλη και όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα δουλέψουμε για το καλό του Άρη».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, είπε: «Είμαστε εδώ για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα της ΚΑΕ. Ο λόγος της συνέντευξης είναι για να γίνει ένα κάλεσμα εν όψει Λαυρίου. Είναι ο πρώτος από τους 15 μονούς τελικούς της ΚΑΕ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Άρης βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της αιώνιας ιστορίας του. Είναι μία στιγμή η οποία χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων του Άρη. Του κόσμου και των ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Βρισκόμαστε στην τελευταία θέση και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς