27.7 C
Athens

Προσφεύγει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τον Πασαλίδη ο Ολυμπιακός

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προσέφυγε ο Ολυμπιακός, καταγγέλλοντας το ιδιαίτερα σκληρό μαρκάρισμα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη πάνω στον Γκιλιέρμε στο ματς των Ερυθρολεύκων με τον Αστέρα Τρίπολης, για το οποίο ο παίκτης τιμωρήθηκε μόλις με μία αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την ποινή του Πασαλίδη σε ένα τάκλιν που από τύχη δεν προκάλεσε πολύ σοβαρότερο τραυματισμό στον Βραζιλιάνο μέσο, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τόσο ελαφριές τιμωρίες τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι παίκτες που φημίζονται για τη σκληρότητα στο παιχνίδι τους θα έχουν μία άτυπη έγκριση να επαναλάβουν τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ο Πασαλίδης έχει πέσει στα μαλακά σε σύγκριση με άλλους παίκτες που τιμωρήθηκαν με περισσότερες αγωνιστικές για τελείως διαφορετικές περιπτώσεις, όπως ο Μπράουν Ιντέγε, κάτι το οποίο σχολίασε χθες και ο Άρης. Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να εφαρμοστεί το άρθρο 10 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για «βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο», που επιφέρει ποινή τριών αγωνιστικών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς