18 C
Athens

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στο 92′ η Λίβερπουλ

Αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Φλαμένγκο, θα τεθεί η Λίβερπουλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί το Σάββατο με φόντο το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ δεν έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση απέναντι στη Μόντερεϊ, ωστόσο το γκολ του Φιρμίνο στο 92′ τους γλίτωσε από περιπέτειες και τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ μετά από φανταστική πάσα του Σαλάχ ο Κεϊτά, με την ομάδα του Μεξικό να ισοφαρίζει στο 14′ με το σουτ του Μόρι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό, οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες (βρήκε δίχτυα και ο Οριγκί, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ) και τελικό στο 92′ ο από μηχανής… βραζιλιάνος θεός, Ρομπέρτο Φιρμίνο διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μοντερέι: Μπαροβέρο, Σάντσεζ, Μόντες (79’ Λαγιούν), Μεντίνα, Βανγκιόνι , Πιζάρο (90’ Γκονζάλεζ), Ορτίζ, Ροντρίγκεζ, Γκαγιάρδο, Παμπόν Ρίος (82’ Μέτσα) – Φούνες

Λίβερπουλ: Άλισον, Χέντερσον, Γκόμεζ, Μίλνερ (74’ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Λαλάνα, Σακίρι (68’ Μανέ), Τσάμπερλεν, Σαλάχ, Οριγκί (85’ Φιρμίνο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς