22 C
Athens

Επιστρέφει στο NBA ο Ντέιβιντ Μπλατ! (pic)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στο NBA για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νικς, όχι ως πρώτος προπονητής αλλά ως σύμβουλος.

Σχεδόν δύο μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο των Ερυθρόλευκων, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι πλέον σύμβουλος της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου».

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπλατ ανακοίνωσε και το τέλος της καριέρας του ως προπονητή λέγοντας: «Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, καθώς αποσύρομαι επίσημα από την προπονητική και κυνηγώ νέες προοπτικές στο μπάσκετ. Πάντα με ιντρίγκαρε να βρεθώ στο front office μιας ομάδας και οι Στιβ (σ.σ. Μιλς) και Σκοτ (σ.σ. Πέρι) μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία».

Ο έμπειρος προπονητής ολοκλήρωσε την προπονητική του καριέρα, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Ολυμπιακό, ενώ είχε περάσει το 2016 από το NBA, όταν βρέθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς. Το 2014 είχε κατακτήσει τη Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση των Νικς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς