18.2 C
Athens

Αγραφιώτης στην ΕΠΟ: Διαλύσατε το ποδόσφαιρο

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο εξαπέλυσε ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο Β’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στις προκλήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και κατηγόρησε ευθέως τον… δικό μας Βαγγέλη, ότι κάνει τα στραβά μάτια στη σωρεία των δημοσίων θέσεων του Γιώργου Σαββίδη που πυροδοτούν τη βία.

«Όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα Instagram και προκαλούν βία άλλοι, τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι, κύριε Γραμμένε;», είπε αγανακτισμένος ο Τάκης Αγραφιώτης.

Λάδι στη φωτιά είχε ρίξει στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου, καθώς υποστήριξε ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα με αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη, αλλά και τις εμπρηστικές δηλώσεις που συνεχίζονται.

Ακολούθησαν σχόλια για τον Σάββα Θεοδωρίδη, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του Τάκη Αγραφιώτη: «Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς