17 C
Athens

Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με στήριξη από τον κόσμο»

Ο προπονητής της Ένωσης Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ  την Τετάρτη (18/12/2019, 21:30) για το BCL και αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να παίξει η ομάδα του, για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και για τους Τσάλμερς και Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο κος Παπαθεοδώρου:

«Πρέπει να εμφανιστούμε σε όλα τα επίπεδα πολύ συγκεντρωμένοι να έχουμε ενέργεια και διάθεση. Να παίξουμε ένα μπάσκετ το οποίο να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Χάποελ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League, πάρα πολύ αποτελεσματική με καλούς παίκτες. Άρα και η λειτουργία μας στην άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Από εκεί και πέρα να έχουμε το καθαρό μυαλό στην επίθεση να διαβάσουμε την άμυνά τους. Παίζουνε με σύνθετες άμυνες, με ζώνες, δημιουργούν σύγχυση στον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να εκτελέσουμε το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ: «Για να είναι υπέρ μας θα πρέπει να δώσουμε εμείς την ώθηση με την παρουσία μας στο γήπεδο, με την ενέργεια που θα έχουμε για να μας βοηθήσει και ο κόσμος. Και από εκεί και πέρα να σταθεί δίπλα μας για 40 λεπτά. Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει και τα πάνω και τα κάτω του και πρέπει να έχουμε τον κόσμο και για 40 λεπτά».

Για το αν έχει ξεκουραστεί η ομάδα: «Είχαμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να δώσουμε και ξεκούραση και αποκατάσταση. Είναι τέτοια η σημασία του παιχνιδιού που όποια κούραση κι αν υπάρχει στην ομάδα θα ξεπεραστεί θα δώσουμε το 100%. Αυτός είναι μονόδρομος για να κερδίσουμε».

Για τον Τσάλμερς: «Συνεχίζει κανονικά».

Για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς: «Θα παίξει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς