19.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Τακουρίδης, 4-6 μήνες εκτός

Τις υπηρεσίες του βασικού του κεντρικού, Γιάννη Τακουρίδη θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ για διάστημα 4-6 μηνών. Ο Έλληνας αθλητής που τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση του τρίτου σετ στη Μίκρα και στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή για την 7η αγωνιστική της Volley League, υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς (εφόσον φτάσουν μέχρι εκεί οι «ασπρόμαυροι»).

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ που ούτως η άλλως θα κινείτο για ξένο κεντρικό, είναι αναγκασμένος να επισπεύσει την απόκτηση παίκτη σε αυτή τη θέση, αφού αυτή τη στιγμή οι μόνοι διαθέσιμοι είναι οι Χαραλαμπίδης-Γάτσης. Δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα και για Έλληνα κεντρικό.

Η ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Έλληνας κεντρικός μετά την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 με 6 μήνες.

Ο Γιάννης Τακουρίδης θα περάσει τις επόμενες μέρες την… πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεκινήσει το διάστημα αποθεραπείας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς