17.8 C
Athens

ΟΦΗ: Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό, μειωμένα έως τη Δευτέρα (pic)

Προσφορά για μειωμένα εισιτήρια σε όλες τις θύρες του Γεντί Κουλέ κάνει ο ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (18/12). Οι μειώσεις θα ισχύουν έως αύριο Δευτέρα (16/12, 12:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

»Αγόρασε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σου για τον αγώνα “ΟΦΗ – Παναθηναϊκός” (Τετάρτη 18/12, 17:15) και εξασφάλισε ειδικές, προνομιακές τιμές, σε όλες τις θύρες!
Μπες στο www.ofifc.com (ενότητα TICKETS) και εξασφάλισε τη θέση σου στις εξέδρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” για να στηρίξεις τον ΟΦΗ σε έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα! * Οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν ως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12), τόσο για ηλεκτρονική αγορά, όσο και για αγορά από τα φυσικά σημεία πώλησης».

View this post on Instagram

Αγόρασε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σου για τον αγώνα "ΟΦΗ – Παναθηναϊκός" (Τετάρτη 18/12, 17:15) και εξασφάλισε ειδικές, προνομιακές τιμές, σε όλες τις θύρες! Μπες στο www.ofifc.com (ενότητα TICKETS) και εξασφάλισε τη θέση σου στις εξέδρες του "Θ. Βαρδινογιάννης" για να στηρίξεις τον ΟΦΗ σε έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα! * Οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν ως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12), τόσο για ηλεκτρονική αγορά, όσο και για αγορά από τα φυσικά σημεία πώλησης. #ofipao #oficretefc #oficrete #ofifc #superleaguegreece #superleague #football #greece #football

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς