15.7 C
Athens

Μελισσανίδης: Περιμένουμε πλέον την υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την υπογραφή της υπογειοποίησης, η οποία έλαβε χώρα πριν μία ώρα στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανώς ικανοποιημένος, ευχαρίστησε για την προσπάθεια, αλλά τόνισε πως λείπει ακόμα μία υπογραφή και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δεσμεύτηκε για την πραγματοποίησή της.

Αναλυτικά:

Ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Χαίρομαι που πριν λίγο καιρό πρόεδρε καθίσαμε σε αυτό το γραφείο και δώσαμε κάποιες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις υλοποιούνται πλέον βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά αυτή εδώ η σημερινή υπογραφή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη και χαίρομαι ιδιαίτερα».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε: «Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε θα υπάρξει η υπογραφή με τον Ερασιτέχνη: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε μέσα σε λίγους μήνες ότι πράττουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και αυτή τη υπογραφή με τον Ερασιτέχνη».

Για το πότε θα μπουν οι υπογραφές απάντησε: «Την ημερομηνία θα την δώσει η Υπηρεσία μας όμως οφείλω να σας πω όμως ότι κάναμε έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες και παρότι είχαμε πει ότι αυτή η υπογραφή θα μπει μάλλον μετά τις γιορτές χαίρομαι που καταφέραμε να γίνει είκοσι περίπου ημέρες πριν. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ενέργειες. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς