19.8 C
Athens

Η Κ12 του Άγιαξ συνέτριψε τον αντίπαλό της με 50-1!

Στα χνάρια της μεγάλης ομάδας βαδίζει η ακαδημία του Άγιαξ, που στο πρωτάθλημα των μικρών ηλικιών στην Ολλανδία δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο.

Στο παιχνίδι όμως της Κ12 απέναντι στην MVV Maastricht δεν ήταν η δυναμική και το ταλέντο των πιτσιρικάδων του Αίαντα εκείνο που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια. Ήταν η έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, σε ένα ματς που τέλειωσε με σκορ 50-1!

Μόλις το αποτέλεσμα του αγώνα έγινε γνωστό στα social media, πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τον τρόπο που η -ξεκάθαρα ανώτερη- ομάδα του Άγιαξ δεν έδειξε έλεος απέναντι σε συνομήλικους, αλλά πιο αδύναμους παίκτες, με την κριτική να επικεντρώνεται κυρίως στον προπονητή, που επέτρεψε στην ομάδα του να συνεχίσει να επιδιώκει το γκολ, παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

Πολλά σχόλια αφορούσαν το γεγονός ότι ο Αίαντας περνάει λάθος μηνύματα στα παιδιά και διδάσκει κακή νοοτροπία, αγνοώντας παντελώς την έννοια του fair play, κάτι στο οποίο ο σύλλογος δε μας έχει συνηθίσει.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που απολύθηκε ο προπονητής της ιταλικής Invictasauro για έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο, έπειτα από νίκη με σκορ 27-0 σε αγώνα παίδων!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς