19.7 C
Athens

Διαπραγματεύονται για Ντιέγκο Κόστα Ατλέτικο και Φλαμένγκο

Σε συζητήσεις βρίσκονται Ατλέτικο Μαδρίτης και Φλαμένγκο, όπως αποκαλύπτει η ισπανική «El Desmarque», αναφορικά με τη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στους Βραζιλιάνους. Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής και Βραζιλίας δεν είναι σε θέση να κρατήσει τον Γκαμπιγκόλ μετά τη φανταστική χρονιά του, καθώς ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ ανήκει και στην Ίντερ.

Έτσι, η Φλαμένγκο εξετάζει έναν άλλο Βραζιλιάνο (με ισπανικό διαβατήριο), τον Ντιέγκο Κόστα. Οι μέρες του στην Ατλέτικο όπως φαίνεται είναι μετρημένες, αφού έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και θα λείψει για το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω χειρουργικής επέμβασης. Ο Κόστα κοστολογείται από την Ατλέτικο στα 30.000.000 ευρώ, τιμή που δεν είναι υψηλή για τον βραζιλιάνικο σύλλογο, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται θετικός στο να δώσει τον μισθό που περιμένει ο πολιτογραφημένος Ισπανός στράικερ (σ.σ. 8.000.000 ευρώ).

Σε περίπτωση που γίνει μια τέτοια κίνηση, ο Κόστα θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο και πρώην συμπαίκτη του στους «ροχιμπλάνκος», τον αριστερό μπακ, Φιλίπε Λουίς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς