16.1 C
Athens

Έσπασε τα κοντέρ ο Λάρκιν κόντρα στην Μπάγερν! (vid)

Ο Σέιν Λάρκιν ήταν εκπληκτικός στον αγώνα της Εφές με την Μπάγερν, καθώς σημείωσε 49 πόντους και κατέρριψε με τον πλέον ηχηρό τρόπο το προηγούμενο ρεκόρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές τελείωσε τον αγώνα με 49 πόντους (5/7 δίπ, 10/12 τρίπ, 9/10 βολές), μοίρασε 5 ασίστ και υπέπεσε σε 4 λάθη σε μόλις 31 λεπτά συμμετοχής.

Το προηγούμενο ρεκόρ πόντων σε έναν αγώνα ήταν οι 41 πόντοι που είχαν σημειώσει οι Μπόμπι Μπράουν, Αλφόνσο Φορντ, Κάσπαρς Καμπάλα και Κάρλτον Μάγιερς, αλλά ο Λάρκιν ισοπέδωσε όλες τις στατικές κατηγορίες με τους 49 πόντους που έβαλε, με όλο το Σινάν Ερντέμ να τραγουδά το όνομα του, ενώ παράλληλα φώναζαν και το κλασικό σε όλους μας πλέον, MVP για τον Αμερικανό γκαρντ.

Παράλληλα, ο Λάρκιν ισοφάρισε και το ρεκόρ περισσότερων εύστοχων τριπόντων σε έναν αγώνα, καθώς σημείωσε 10/12 και έπιασε τον Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος είχε σημειώσει 10/13 το 2014, στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αμερικανός τελείωσε τον αγώνα με το εκκωφαντικό 53 στο ranking, κάτι που τον κατατάσει στην τέταρτη θέση με τις καλύτερες αξιολογήσεις σε έναν αγώνα.

Δείτε το τελευταίο τρίποντο του Λάρκιν:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς