24.2 C
Athens

Μιχαΐλοβιτς: Έκλαψα τόσο πολύ, που στέρεψα από δάκρυα

Για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μίλησε σε συνέντευξη Τύπου στην Μπολόνια ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που διαγνώστηκε με λευχαιμία και πριν από ένα μήνα έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λέγοντας πως «τους τελευταίους μήνες έκλαψα τόσο πολύ που πια δεν έχω δάκρυα».

«Ήταν 4,5 δύσκολοι μήνες, ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου μόνος μου. Η μεγαλύτερη ευχή μου ήταν να πάρω μια ανάσα καθαρού αέρα και δεν μπορούσα. Ποτέ δεν ένιωσα σαν ήρωας, είμαι απλώς ένας δυνατός άνθρωπος που δεν τα παρατά ποτέ με τις αδυναμίες μου. Αυτές οι αρρώστιες όμως δεν ξεπερνιούνται μόνο με θάρρος, αλλά και με φροντίδα.  Όσοι πάσχουν από λευχαιμία ή αντίστοιχο σοβαρό πρόβλημα υγείας να ξέρουν πως δεν είναι ντροπή να φοβούνται. Το μόνο που δεν πρέπει να χάσουν ποτέ είναι η επιθυμία να ζήσουν και να παλέψουν. Οι πρώτοι μήνες μετά τη μεταμόσχευση είναι οι πιο κρίσιμοι, ακόμα φοβάμαι. Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια στήριξης και συμπαράστασης, δέχθηκα μηνύματα από όλον τον κόσμο, ήταν πολύ συγκινητικό».

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν και οι παίκτες της Μπολόνια, που χειροκρότησαν θερμά τον Μιχαΐλοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς