17 C
Athens

Οπαδοί της Μάλμε έβαλαν φωτιά στο άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς! (vid)

Η απόφαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποκτήσει μερίδιο μετοχών στη Χάμπαρμπι έγινε αποδεκτή ως προδοσία από την αντίπαλό της στο σουηδικό πρωτάθλημα, Μάλμε.

Οι οπαδοί της Μάλμε, γενέτειρα του παίκτη, της οποίας τη φανέλα φόρεσε και πέρυσι τον τίμησε για την προσφορά του με την ανέγερση αγάλματος έξω από το γήπεδο, έγιναν έξαλλοι με την είδηση της εμπλοκής του Ιμπραΐμοβιτς στα διοικητικά της Χάμπαρμπι και τη φωτογραφία με την οποία ποζάρει περιχαρής κρατώντας στα χέρια του την πράσινη φανέλα.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και ήταν ακραία: οι οπαδοί της Μάλμε βανδάλισαν το άγαλμα του πρώην αγαπημένου τους παίκτη, βάζοντάς του φωτιά, καλύπτοντας το με σακούλες, χαρτιά τουαλέτας και… λεκάνες.

«Πρόκειται για πρόκληση και προδοσία. Μας κάρφωσε ένα μαχαίρι στην πλάτη και μετά ήρθε με ένα σπαθί και μας έκοψε τα κεφάλια», περιέγραψε… κάπως υπερβολικά την απόφαση του Σουηδού επιθετικού ο αντιπρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Μάλμε που προειδοποίησε ότι θα υπάρξει συνέχεια: «Το άγαλμα είναι πλέον άχρηστο, ένα σκουπίδι. Σε κάθε παιχνίδι θα φροντίζουμε να δείχνουμε στον Ζλάταν ότι δεν πρόκειται πλέον για το άγαλμα του ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά του επενδυτή της Χάμαρμπι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς