27.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Βαλένθια 75-78: Έκανε υπερπροσπάθεια, αλλά έχασε την ευκαιρία

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια στο ΣΕΦ στο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EuroCup Γυναικών. Οι παίκτες του Γιώργου Παντελάκη έκαναν υπερπροσπάθεια κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, ωστόσο ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες κι έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση από το απόγευμα της Τετάρτης (27/11).

Παράλληλα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο. Ωστόσο, αυτό που κρατάει η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη είναι πως κόντραρε στα ίσα και έδειξε… ανώτερη στο σχέδιο της στο ΣΕΦ, αφού πήρε προβάδισμα ακόμα και με 16 πόντους (26-10). Ένα αρνητικό τρίτο δεκάλεπτο έβαλε τις Ισπανίδες ξανά στο ματς, όμως οι γηπεδούχες έβγαλαν σφυγμό και ισοφάρισαν λίγο πριν το φινάλε σε 73-73. Η Τόμας ήταν μοιραία στο φινάλε και τελικά η Βαλένθια πήρε τη νίκη με 78-75.

Τα δεδομένα για την πρόκριση: Αν η Τσέγκλεντ χάσει την Πέμπτη (28/11) από τη Ναμούρ, τότε οι Ερυθρόλευκες προκρίνονται χωρίς να παίξουν το τελευταίο ματς. Ειδάλλως, θα πρέπει να μη χάσουν με διαφορά 40 πόντων στην Ουγγαρία.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-36, 49-62, 75-78

Τα boxscore του αγώνα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς