20.2 C
Athens

Youth League: Έμεινε στο 2-2 με την Ντιναμό ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε

Το έργο της Κ19 του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League ήταν ιδιαίτερα δύσκολο μετά την ήττα με 3-0 από την Ντιναμό στο Κίεβο. Οι μικροί του ΠΑΟΚ τα έδωσαν όλα και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη στα γκολ του Δούμτση και του Πανίδη στο 14′ και στο 23′ αντίστοιχα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο κυνηγώντας το τρίτο γκολ ήρθε η μείωση του σκορ από τον Ισαϊένσκο στο 93′. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα,  ο Γιάρος βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω του Ταχάτου πριν το φινάλε.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Παναγιώτου (46′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Τζόλης (72′ Γκορτεζιάνι), Δούμτσης, Πανίδης (67′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (59′ Πουρναράς)

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Σκόρκο, Μπιλοβάρ, Ζαμπάρνι, Βιβτσαρένκο, Μπιλοσέβσκι, Βολόσιν (34′ Μπόντνια), Ναντόλσκι (80′ Βάνατ), Τσιτασβίλι (80′ Μπλιζνιτσένκο), Σουλιάνσκι (94′ Γιάρος), Ισαϊένκο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς