17.3 C
Athens

Αβέβαιο το μέλλον του Κωστένογλου

Το στραβό κλίμα το… αποτέλειωσε ο γάιδαρος στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, όπου οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι, αλλά οι… προερχόμενοι εκ Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εικόνα που παρουσίασε η Ένωση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ προκάλεσε -και πάλι- έντονο προβληματισμό στους κύκλους της ομάδας, η οποία απομακρύνεται ολοένα από τους στόχους της και μάλιστα από νωρίς στη χρονιά.

Για μία ακόμα φορά φέτος, ίσως όμως πιο έντονα από ποτέ, η θέση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο τίθεται σε αμφισβήτηση, παρά το γεγονός ότι η στήριξη προς το πρόσωπό του έχει εκφραστεί πρόσφατα από τη διοίκηση.

Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν να έδιναν χρόνο στον Έλληνα τεχνικό για να δουλέψει με τους παίκτες και να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο, ωστόσο η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και η πίστωση χρόνου έχει αρχίσει να εξαντλείται, μαζί με την υπομονή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. Χαρακτηριστικό της δυσαρέσκειας του κόσμου είναι οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, μαζί με το σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να έχει εντείνει τις προσπάθειές του στην αναζήτηση προπονητή, το έργο του όμως δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα ονόματα που θα «ταίριαζαν» στο προφίλ της Ένωσης και αποτελούν επιθυμία του Σέρβου δεν είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στην ΑΕΚ στοχεύουν πλέον στην πρόσληψη ενός προπονητή που θα έρθει για να μείνει, όχι υπηρεσιακού για να… βγει η υποχρέωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς