17.7 C
Athens

ΑΕΚ: Περίμεναν πιο βατή κλήρωση

Μπορεί ο νικητής του ζευγαριού Σέλτικ - Ρόζενμποργκ να μην τρομάζει, όμως στην ΑΕΚ ήθελαν πιο εύκολο αντίπαλο

Ψύχραιμοι και ήρεμοι παρέμειναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο άκουσμα της κλήρωσης τους, για την 3η προκριματική φάση του Champions League.

Η κληρωτίδα του Champions League έβγαλε αντίπαλο της ΑΕΚ για την 3η προκριματική φάση τον νικητή απ’ το Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, με τους Σκωτσέζους να έχουν ένα προβάδισμα για πρόκριση βάσει προγνωστικών και δυναμικότητας.

Η είδηση της κλήρωσης βρήκε τους ανθρώπους της Ένωσης με απόλυτη ψυχραιμία, τονίζοντας ότι έχουν μπροστά τους τον κατάλληλο χρόνο να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα δυο συγκεκριμένα ματς.

Σίγουρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, θα προτιμούσαν να τους τύχει μια καλύτερη κλήρωση, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι αν παρουσιαστούν όπως πρέπει θα μπορέσουν να ελπίζουν σε μια ακόμα πρόκριση απέναντι σε Σκωτσέζικη ομάδα, καθώς ήδη μετράει 4 στις 4 προκρίσεις μέχρι τώρα στην ιστορία της.

Ένα ενθαρρυντικό για τους Κιτρινόμαυρους που έβγαλε η συγκεκριμένη κλήρωση και το το ανέφεραν στις μεταξύ τους συζητήσεις, είναι ότι αν τελικά παίξουν ενάντια στην Σέλτικ, τότε η Ένωση θα εμφανιστεί στους ισχυρούς στην κλήρωση των play off του Champions League στις 6 Αυγούστου, μια ή δυο μέρες πριν απ’ το πρώτο ματς της 3ης προκριματικής φάσης, δημιουργώντας ακόμα ένα κίνητρο για την συνέχεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς