18.2 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Μακάμπι 96-73: Καταλανικό… πάρτι!

Η Μπαρτσελόνα, συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις, καθώς νίκησε και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 96-73 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, μαζί με την Αναντολού Εφές.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς προηγούνταν με τρεις πόντους (43-46).

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην Μπαρτσελόνα, μιας και η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Η τέταρτη περίοδος άρχισε με τους Καταλανούς οκτώ πόντους μπροστά στο σκορ (74-66) και την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ψάχνει απαντήσεις στην εξαιρετική επίθεση που αντιμετώπιζε. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα ήταν πεισμωμένη για τη νίκη και το κατάφερε.

Με τον Νίκολα Μίροτιτς να μην έχει αντίπαλο (25 π), οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 96-73 της «ομάδας του λαού» και έτσι ανέβηκαν στο 8-2, ενώ οι Ισραηλινοί υποχώρησαν στο 6-4.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 43-46, 74-66, 96-73

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς