25.9 C
Athens

Νέα παρέμβαση από το «δημοκρατικό τσουνάμι» ενόψει clasico

Νέα παρέμβαση από την οργάνωση «δημοκρατικό τσουνάμι» ενόψει της διεξαγωγής του Clasico, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 18 Δεκεμβρίου.

Οι διοργανωτές στις «Πορείες για την Ελευθερία» είχαν προειδοποιήσει αμέσως μετά την αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι ότι θα φροντίσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και τότε. «Κερδίστε χωρίς να κατεβείτε από το λεωφορείο. Θα συναντηθούμε στις 18 Δεκεμβρίου», ανέφεραν τότε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες, το «δημοκρατικό τσουνάμι» επανήλθε με αίτημα προς τους δύο συλλόγους, από τους οποίους ζητά να αφήσουν να περάσει το μήνυμα «Spain, Sit and Talk (Ισπανία, κάθισε και μίλησε») στο Καμπ Νου, την ώρα του αγώνα, ώστε να φαίνεται εξίσου καθαρά στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένης της προβολής που θα έχει το clasico σε όλον τον κόσμο.

Οι διοργανωτές έδωσαν δύο ημέρες προθεσμία στις ομάδες για να απαντήσουν, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε περίπτωση άρνησης, ενώ τόνισαν ότι σύλλογοι με τόσο μεγάλη ιστορία δεν είναι δυνατόν να μην παίρνουν θέση σε κοινωνικά ζητήματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς