17.2 C
Athens

Τσιτσιπάς: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»!

Με το τρόπαιο στα χέρια, μετά τον θρίαμβό του στο Λονδίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε την ομιλία του αφιερώνοντας χρόνο στον αντίπαλο και φίλο του, Ντόμινικ Τιμ: «Θέλω πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στον Ντόμινικ», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος, που απευθυνόμενος στον αποψινό του αντίπαλο είπε: «Ήσουν έμπνευση για μένα, είχες μια φανταστική σεζόν, έκανες πολύ σκληρή δουλειά και άξιζες να φτάσεις εδώ. Ήταν μια φανταστική μάχη η σημερινή. Αυτή είναι η ουσία του τένις».

Ο Στέφανος προειδοποίησε πως… «Αυτό είναι μόνο η αρχή! Όλη η κούραση και η προσπάθεια έπιασαν τόπο. Έπαιξα με θράσος και ψυχή. Αυτή τη βδομάδα είδαμε μία από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος και μέσα στο παιχνίδι συνεχώς».

Ο νέος πρωταθλητής του τουρνουά ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο, που ήταν δίπλα του σε όλους τους αγώνες του και τον υποστήριξε και στη διάρκεια του τελικού: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο στα χέρια μου, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τους γονείς μου και τους χορηγούς. Αυτό το τουρνουά ήταν απίστευτο, δεν έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόση στήριξη και αγάπη από τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα σε όλους τους αγώνες ήταν συγκλονιστική, χρωστάω αυτό τον τίτλο και σε εσάς. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς