25.6 C
Athens

Σάντος: «Σχεδόν τίποτα δεν μου κάνει έκπληξη με Κριστιάνο»

Η Πορτογαλία διέλυσε χθες την Λιθουανία με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φερνάντο Σάντος άρπαξε την ευκαιρία για να πλέξει το εγκώμιο του CR7 στο φινάλε του ματς.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία για την αγωνιστική κατάσταση του Ρονάλντο. Είπα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς πως ο Ρονάλντο ήταν καλά , δεν μου έκανε την παραμικρή έκπληξη η απόδοσή του. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μπορέσει να μου κάνει έκπληξη αναφορικά με τον συγκεκριμένο παίκτη», τόνισε μετά τον αγώνα ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε:

«Ήμασταν πολύ επιθετικοί, ελέγξαμε το παιχνίδι. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι μας. Η νίκη ανήκει στους παίκτες.

Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην έδρα του Λουξεμβούργου για να βρεθούμε στα τελικά, ξέρουμε πως είναι μία συμπαγής ομάδα που προκαλεί προβλήματα στους αντιπάλους.

Παίζουν στην έδρα τους, δεν ξέρουμε αν θα συναντήσουμε βροχή ή χιόνι, όμως όταν έχουμε τέτοια συμπεριφορά, εύκολα ή δύσκολα πιστεύω στη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς