22.8 C
Athens

Ψάχνοντας το… restart

Ο Ολυμπιακός μπορεί κόντρα στην Αναντολού Εφές να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη και να σημείωσε την τρίτη σερί ήττα του στο ΣΕΦ στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ισοφαρίζοντας ένα αρνητικό ρεκό, πίσω στο 2005, αλλά στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (15/11, 21:30), θέλει να μπει και πάλι στον δρόμο των νικών.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα με τους Λιθουανούς.

Ακόμη, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γουίλι Ριντ θα ενισχύσουν και αυτοί την προσπάθεια των Ερυθρόλευκων απόψε στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, έχει κάνει τα απαιτούμενα ράμματα και έτσι φαίνεται ότι και αυτός θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα.

Ωστόσο, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει και αυτή με τη σειρά της να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιθουανός προπονητής δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι η Ζαλγκίρις αναμένεται να παραταχθεί πλήρης απέναντι στους Πειραιώτες.

Μία ενδεικτική δωδεκάδα για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι η: Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Γουίλι Ριντ, Γουίλ Τσέρι, Αντώνης Κόνιαρης, Τέιλορ Ρότσεστι, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς