17.1 C
Athens

Σε προπονητικό κέντρο θα επενδύσει η Νέα Σαλαμίνα το ποσό της μεταγραφής Κωστή

Στο ένα εκατομμύριο ευρώ θα φτάσει το συνολικό κόστος της μετακίνησης του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου διεθνή μέσου και ο 19χρονος άσος θα παραμείνει έως το καλοκαίρι στην κυπριακή ομάδα με τη μορφή του δανεισμού και θα ενταχθεί στη συνέχεια στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων».

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, μάλιστα, αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα της μεταγραφής του νεαρού άσου στη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

«Μεγάλο μέρος από τα χρήματα της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή θα πάνε στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού. Έχουμε αποφασίσει ότι τα χρήματα θα δαπανηθούν με αυτό τον τρόπο ώστε να γίνουν υπερσύγχρονοι αποδυτηριακοί χώροι. Δεν θα είναι αναβάθμιση, δεν θα κάνουμε ανακαίνιση, θα γίνει ένα καινούριο κτίριο, αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της Κύπρου και θα έχει ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει 100% επαγγελματικά. Όσον αφορά υπόλοιπο ποσό, ένα μικρό μέρος το 1/5 περίπου θα πάει σε ένα ταμειακό έλλειμμα και τα υπόλοιπα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων μας, για να αλλάξουμε το επίπεδο του σωματείου» είπε ο Δημήτρης Λάζος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς