18.6 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το 48ωρο του Μεριά και του Γουίλιαν!

Τυνήσιος και Βραζιλιάνος βρίσκονται με το διαβατήριο στο χέρι και μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχουν μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Από τη μια οι Βραζιλιάνοι και από την άλλη οι Τυνήσιοι, το έχουν πλέον τούμπανο πως Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά θα είναι πολύ σύντομα στην Αθήνα. Πόσο σύντομα; Ακόμα και μέσα στο προσεχές 48ωρο!

Από την άλλη, είναι πολύ λογικό ο Ολυμπιακός να το ‘χει… κρυφό καμάρι, αποφεύγοντας να πει το παραμικρό προτού ολοκληρωθεί κάθε μια από τις δυο περιπτώσεις. Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο Μεριά ήταν στο Πασαλιμάνι και αντί να βγει η τυπική ανακοίνωση της απόκτησής του, υπήρξε επίσημη ενημέρωση για ναυάγιο στην κλεισμένη μεταγραφή.

Τα δεδομένα των δυο υποθέσεων σας τα έχει προσφέρει εγκαίρως στο πιάτο – στην οθόνη δηλαδή – το FWS.GR. Για τον Γουίλιαν ενημερωθήκατε από το απόγευμα πως ουσιαστικά θεωρείται κλεισμένος από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι τον εμφανίζουν με το διαβατήριο στο χέρι και έτοιμο να ανέβει τις σκάλες του αεροπλάνου μόλις πάρει το ΟΚ από τη Φλαμένγκο. Ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες λέγεται ότι βρήκαν και τη χρυσή τομή με τον σύλλογο από το Ρίο.

Για τον Μεριά τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά. Η συμφωνία του με τους Πειραιώτες είναι δεδομένη από την προηγούμενη άφιξή του και ο ίδιος ήθελε τόσο πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό, που όταν επέστρεψε στη Σφαξιέν φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά του με όποιον τρόπο μπορούσε. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης συμφωνήσει με τους Τυνήσιους, αυτοί άλλαξαν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή: ο Γιασίν Μεριά θα έρθει για να μείνει.

Ο Μεριά μάλιστα επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο συλλόγων, η οποία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να στραβώσει. Εφόσον λοιπόν, δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό και στην υπόθεση του Γουίλιαν, τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε αφίξεις μέχρι το βράδυ της Τρίτης ή έστω την Τετάρτη. Και μιλάμε για δυο παίκτες που έρχονται για να κάνουν τη διαφορά, ο καθένας στη θέση του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς