21.1 C
Athens

Σούσο: «Η μετριότητα στη Μίλαν δεν είναι αποδεκτή»

Ο Σούσο μίλησε στην «Gazzetta dello Sport», για την αγωνιστική πτώση της Μίλαν και ότι παίκτες και οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι, αλλά ζήτησε λίγο υπομονή, ότι βρίσκονται σε καλό σημείο και έδωσε την υπόσχεση πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα.

«Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερα για την Μίλαν, την ιστορία της και τους οπαδούς της. Διανύουμε μία αρνητική περίοδο, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αλλά δουλεύουμε κάθε ημέρα για να βρούμε τη λύση.

Είμαστε Μίλαν και η μετριότητα σε έναν τέτοιο σύλλογο είναι μη αποδεκτή. Είμαι ο πρώτος που δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου, οπότε δεν τίθεται θέμα κριτικής ή πίεσης.

Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν και εγώ αξίζω να αποδοκιμαστώ, αλλά τους ζητώ να με εμπιστευτούν σε αυτό που τους λέω: ότι θα δουν τον καλύτερο εαυτό του Σούσο ξανά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σούσο, με τον Ισπανό να απαντάει και σε όσους τον κατηγορούν πως η Μίλαν έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της πάνω του.

«Εάν η Μίλαν θέλει να παίζεις από δεξιά, αυτό δεν είναι κάτι που αποφάσισα εγώ. Εάν ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου βασίζονται πάνω σου, σημαίνει ότι κάτι κάνεις σωστά.

Είναι επίσης αλήθεια πως τελευταία είχαμε κάποιες αλλαγές στην κορυφή που μας επηρέασαν σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά αισθανόμαστε πιο ήρεμα τώρα με τον Έλιοτ στο τιμόνι του συλλόγου.

Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να τα πάμε καλά και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου να ανεβούμε, αν και ο χρόνος θεωρείται πολυτέλεια στις μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε πως είμαστε στο σωστό σημείο και τα πράγματα θα βελτιωθούν με το νέο μας προπονητή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς