18.2 C
Athens

Έξι ανανεώσεις και προπονητή τερματοφυλάκων ο Πανηλειακός

Την ανανέωση έξι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα του Πύργου, αλλά και προπονητή τερματοφυλάκων για τις Ακαδημίες

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται στον Πανηλειακό η χάραξη του σχεδιασμού που αφορά τη ερχόμενη σεζόν.
Η διοίκηση του συλλόγου της Ηλείας ανακοίνωσε έξι συνολικά ανανεώσεις παικτών

Ο λόγος για τους Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Καπετανάκη, Διονύση Πλαστουργό, Στάθη Μπουρνέλη, Γιώργο Βουργουντζή και Κώστα Κατελούζο, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για την παραμονή τους στην ομάδα και την νέα χρονιά .

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννη Σωτηρόπουλο και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Γιάννη Καπετανάκη και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Πλαστουργό και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Μπουρνέλη και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βουργουντζή και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κατελούζο και του εύχεται να έχει υγεία και να εκπληρώσει τους προσωπικούς αλλά και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. »

Παράλληλα η ομάδα της Ηλείας εξέδωσε μια ακόμα ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την πρόσληψη του Γιώργου Λαμπρόπουλου στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει πως συνεχίζει στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Γιώργος Λαμπρόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει και το πόστο του Υπεύθυνου και προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας στην οποία θα λειτουργεί ξεχωριστό γκρουπ εκγύμνασης ειδικά για νεαρούς γκολκίπερ.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς