27.5 C
Athens

Μουρίνιο, Αλέγκρι ή Ράνγκνικ για τον πάγκο της Μπάγερν;

Από χθες αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν ο Νίκο Κόβατς.

Αν και είναι ο μοναδικός των «πάντσερ» που έχει πανηγυρίσει νταμπλ με την ομάδα, τόσο ως παίκτης της όσο και ως προπονητής της, αυτό δεν έφτανε.

Η συντριβή από την Άιντραχτ, του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Την απόφαση την κοινοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής οι νταμπλούχοι Γερμανίας μετά από συνάντηση των Χένες-Ρουμενίγκε-Σαλιχάμιτζιτς με τον Κροάτη τεχνικό να βγάζει ήδη τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους μνηστήρες.

Υποψήφιοι λοιπόν για τον πάγκο των Βαυαρών, από ότι φαίνεται είναι οι  Μουρίνιο, Αλέγκρι και Ράνγκνικ.

«Μπορώ να φανταστώ τον Μουρίνιο στην Γερμανία. Θυμάμαι ότι πάντα με ρωτούσε για την Μπάγερν και την Bundesliga. Κατά τη διάρκεια των εκτός έδρας αγώνων μας, πάντα υπήρχε στην τηλεόραση Bundesliga. Ήξερε τον κάθε παίκτη, ακόμα και από τις μικρότερες ομάδες. Μάθαινε επίσης γερμανικά», δήλωσε στην τηλεόραση της “Deutsche Welle” ο πρώην αρχηγός της Μπάγερν.

Πέρα όμως από τον Μουρίνιο, σοβαρές πιθανότητες έχει και ο Μάσιμο Αλέγκρι, με την Bild να υποστηρίζει πως ο 52χρονος έχει ισχυρό ρεύμα στην Μπάγερν.

Όσον αφορά στην εγχώρια λύση, αυτή ακούει στο όνομα Ραλφ Ράνγκνικ, με τον 61χρονο τεχνικό να έχει παρουσιάσει τρομερό έργο αυτή τη δεκαετία σε Σάλκε και Λειψία. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Red Bull ως επικεφαλής αθλητισμού και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς