24 C
Athens

Προπονητής Μαντή: Ήταν ένα χαρισματικό παιδί

Βαριά ήταν η χθεσινή ημέρα για το ελληνικό πόλο, που θρηνεί τον θάνατο ενός ταλαντούχου της πολίστα, μετά το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή μόλις στα 21 του χρόνια.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, προπονητής του Αδαμάντιου Μαντή στην Εθνική εφήβων και παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Φεύγανε τα μεσάνυχτα να βγουν να πάνε βόλτα και κάτι ακουγόταν στο αυτοκίνητο μπροστά στη ρόδα, στην πινακίδα. Οδηγούσε το άλλο το παιδί. Σταματήσανε αριστερά, εκεί στο ύψος του Καραϊσκάκη, πάνω στη γέφυρα. Κατέβηκε αυτός να κοιτάξει μπροστά, αν είναι η πινακίδα ή κάτι άλλο, κι ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω. Το αυτοκίνητο, ένα smart ήταν, γύρισε επί τόπου και τον χτύπησε πάνω στην μπάρα».

Για τον χαρακτήρα και το ταλέντο του άτυχου νέου, ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Ήταν ένας χαρισματικός νέος, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως τερματοφύλακας. Ήταν ένα καλοδιάθετο παιδί. Ήταν τραγικό αυτό το πράγμα. Ένας κόμπος σε μένα, αλλά εδώ πέρα τώρα, πάντα λέμε, αυτός που φεύγει και η οικογένειά του είναι ο σταυρός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς