19.7 C
Athens

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Αλαφούζος, ετοιμάζει κινήσεις

Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η εξέλιξη -και κατάληξη- του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα και το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ματς στις… πολλές καθυστερήσεις.

Οι «πράσινοι» είδαν το διπλό να… γλιστράει μέσα από τα χέρια τους και ο εκνευρισμός τους για τη διαιτησία -και όχι μόνο- εκφράστηκε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο, δεν έχει σκοπό να αφήσει το θέμα να τελειώσει εκεί. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, με δεδομένο μάλιστα ότι ο ίδιος είχε επικοινωνήσει μόλις πρόσφατα με τον Ζόραν Λάκοβιτς, προκειμένου να του εκφράσει την επίσημη δυσαρέσκεια του «τριφυλλιού» στις διαιτησίες των αγώνων του και να ζητήσει ίση αντιμετώπιση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως η ανοχή του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος.

Μετά το ματς στην Τούμπα, ωστόσο, για τον Αλαφούζο έγινε ξεκάθαρο ότι το αίτημά του δεν εισακούστηκε και πλέον προτίθεται να στραφεί σε πιο δραστικές κινήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς