22.3 C
Athens

Στα Πηγάδια δοκιμάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός

Η κορυφή της Super League ανήκει στον Ολυμπιακό και για να διατηρήσει αυτή την θέση πρέπει να περάσει από τα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες τα τελευταία χρόνια δυσκολεύουν τους «ερυθρόλευκους», αφού τα τρία τελευταία ματς που έχουν διεξαχθεί στα Πηγάδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Η Ξάνθη έχει την χειρότερη επίθεση από τις ομάδες που είναι στις εννέα πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έχει εντυπωσιακή διαφορά από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρώτο και οκτώ στο δεύτερο. Τα μοναδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν στις νίκες της έδρας της με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει γενικά ευνοϊκή προϊστορία, καθώς μετράει νίκες και στις πέντε προηγούμενες επισκέψεις του. Στις επτά τελευταίες επισκέψεις του στην Ξάνθη έχει δηλαδή πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μετά την ήττα του στις 22 Ιανουαρίου 2012, ο Ολυμπιακός μετράει 12 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 14 αγώνες ανεξάρτητα έδρας, παιχνίδια στα οποία η Ξάνθη έχει βάλει μόλις πέντε γκολ.

Ο  Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Ματιέ Βαλμπουενά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του: Αλέν, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Ο Κίκο Ραμίρεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Αμπάντ, Φασίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Σάσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον και Φοσέ. Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς με τους: Σα, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Ομάρ, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Σουντανί, Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς