25 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Ρότσεστι, Ριντ και Κουζμίνσκας η δωδεκάδα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (1/11, 21.30) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Euroleague και στη δωδεκάδα θα βρεθούν οι δύο νέοι παίκτες των Ερυθρόλευκων, αλλά και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Σε αντίθεση με την μέχρι τώρα εικόνα, ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε την έκπληξη και έτσι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί και ο Λιθουανός φόργουορντ, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ωστόσο, αμφότεροι οι παίκτες είναι ταλαιπωρημένοι από τη γαστρεντερίτιδα που πέρασαν.

Επίσης, το ντεμπούτο τους με την Ερυθρόλευκη φανέλα αναμένεται να κάνουν οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι, καθώς οι δύο Αμερικανοί θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Ίθαν Χαπ, Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Γουίλι Ριντ, Γουίλ Τσέρι, Αντώνης Κόνιαρης, Τέιλορ Ρότσεστι, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς