23.4 C
Athens

Τα πάντα είναι με το μέρος της Χόφενχαϊμ

Καλό μήνα στους αναγνώστες της στήλης. Ο Οκτώβριος έφυγε, ο Νοέμβρης ήρθε και μαζί του ελπίζουμε να έρθουν και περισσότερα ταμεία. Κάνοντας έναν απολογισμό του μήνα που μας πέρασε, μπορούμε να πούμε ότι ήταν μέτριος(ποσοστό επιβεβαίωσης 52%).

Πιο συγκεκριμένα από τις 16 ημέρες που ανέβασε άρθρο στη στήλη, 6 ημέρες έκλεισαν με κέρδος (ορισμένες εξ αυτών μάλιστα με μέγιστο κέρδος καθώς έγινε το απόλυτο), 5 ημέρες έκλεισαν με χασούρα ενώ 5 ημέρες το ποσοστό ήταν στο 50%. Το σημερινό πρόγραμμα δεν μου γεμίζει το μάτι γι αυτό και θα σταθώ σε δύο μόνο επιλογές από την αγαπημένη μας (στοιχηματικά) Γερμανία.

Στη bundesliga το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ανοίγει με το παιχνίδι της Χόφενχαιμ κόντρα στην Πάντερμπορν και θα πάω με τον άσσο με χάντικαπ ενός τέρματος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετά την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ντούισμπουργκ την Τρίτη συμπλήρωσαν 4 σερί νίκες. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές όπως ο φορ Κράμαριτς πήραν ανάσες στον αγώνα κυπέλλου και αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η Πάντερμπορν προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως ξαφνικά έλυσε όλα της τα προβλήματα. Είναι μια ομάδα η οποία δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία και δεν είναι τυχαίο πως 3/3 ήττες της εκτός έδρας ήρθαν με over 2,5.

Στη Zweite Liga και στο παιχνίδι Αννόβερο-Σαντχάουζεν θα κρατήσω το under 2,5. Το Αννόβερο εντός έδρας αγνοεί την νίκη μετρώντας 4/5 under 2,5. Από την άλλη η Σαντχάουζαν είναι ομάδα του under μετρώντας 9/11 συνολικά ενώ εκτός έδρας 5/5.

Επιλογές:

Χόφενχαιμ- Πάντερμπορν 1(-1) (2,20)
Αννόβερο-Σαντχάουζεν under 2,5 (1,80)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς