16.5 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Παιχνίδι με τη Β’ Ισπανίας

Λόγω κάποιου προβλήματος δεν ενημερώσαμε στοιχηματικά όπως έπρεπε μεσοβδόμαδα, αλλά πάντα τα προβλήματα δημιουργούνται για να τα ξεπερνάμε και να γινόμαστε σοφότεροι. Σήμερα επιστρέφουμε αποκλειστικά με Segunda καθώς στην Πριμέρα δεν υπάρχουν παιχνίδια λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Η Κάντιθ έκανε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα αλλά η διαφορά της από την δεύτερη Αλμερία εξακολουθεί να είναι μεγάλη (8 βαθμοί). Αντιμετωπίζει τη Χιχόν η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες και πολύ σημαντικές νίκες. Δεν θα ασχοληθώ καθολου με το παιχνίδι.

Θα ασχοληθώ όμως με τον άσο της Πονφεραντίνα. Αντιμετωπίζει την Μάλαγα στο Τοραλίν, προέρχεται από σπουδαία νίκη στο Βαγέκας κόντρα στην Ράγιο και δεν στο σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη η Μάλαγα έχει πετύχει δύο πολύ σημαντικές νίκες που την έχουν βγάλει από την ζώνη. Στο σημερινό παιχνίδι όμως δεν θα έχει τον πολύ σημαντικό γι’αυτήν Σαντίκου. Επέστρεψαν όμως οι Χαουνκάρ και Μουνιοθ. Από την κερκίδα θα δει το παιχνίδι ο προπονητής Βίκτορ Σάντσεθ ο οποίος τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία. Η Μάλαγα δεν πιστεύω ότι θα αντέξει πολύ σαν ομάδα καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Άσος για την Πονφεραντίνα.

Το τελευταίο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα είναι το Οβιέδο-Αλμερία, δύο ομάδες με πολλά κοινά, αλλά και μεγάλες διαφορές. Το κοινό είναι οι Άραβες ιδιοκτήτες τους. Η διαφορά είναι ότι στην Οβιέδο η διαχείριση είναι διαφορετική καθώς το ποσό που έχει επενδυθεί δεν είναι το ίδιο μεγάλο με αυτό στην Αλμερία, αλλά επίσης τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και όλα τα άλλα πάνε για την αποπληρωμή των παλιών χρεών. Στα αγωνιστικά η Οβιέδο μετά το μίνι ξέσπασμα που την έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού ηττήθηκε εκτός από την Μάλαγα. Είναι αναμενόμενο ότι η Οβιέδο θα βρεθεί στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος, απλά πρέπει να κάνει ένα καλό σερί, από την άλλη η Αλμερία έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς μην ξεχνάμε ότι έχει το 3ο μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας μετά από αυτό της Ράγιο και της Τζιρόνα. Για την Οβιέδο ο Μόσσα είναι εκτός και την θέση του θα πάρει ο Κριστιάν Φερνάντες. Απόντας και ο Λόλο Γκονζάλες. Χωρίς απουσίες η Αλμερία. Ισοπαλία το βλέπω και αυτό το παιχνίδι.

Πρόταση:

Πονφεραντίνα-Μάλαγα 1
Οβιέδο-Αλμερία Χ

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς