21.6 C
Athens

Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει την καριέρα του για αρκετά χρόνια

Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ αν και εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί εκτός απροόπτου, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν αυτή την συνεργασία.

Ακούγεται μάλιστα ότι ο Πορτογάλος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ακόμα και όταν αποφασίσει να σταματήσει την ενεργό δράση, από άλλο πόστο φυσικά.

Ο Βιεϊρίνια βέβαια, σε ομιλία του προς φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τόνισε πως όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες θα είναι αυτές.

«Σκέφτηκα πολλά, σε αυτό το διάστημα του τραυματισμού μου για το τι θα κάνω όταν θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να  συνεχίσω τις σπουδές μου, μετά το τέλος της καριέρας μου, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω το αντικείμενο τους», είπε ο αρχηγός του Δικέφαλου.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Αμπέλ  Φερέιρα, ο οποίος  έκανε αναδρομή στην καριέρα του τονίζοντας ότι ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, φρόντισε να καταρτίζεται, γιατί ήξερε από τότε ότι ήθελε να γίνει προπονητής.

«Απέκτησα τα δύο πρώτα διπλώματα προπονητικής ενώ, παράλληλα, ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ήθελα να τα αποκτήσω για να ξέρω τι θέλει ο προπονητής από μένα.  Όταν ήμουν στη Σπόρτινγκ τραυματίστηκα σοβαρά στο γόνατο. Έτσι αναγκάστηκα να διακόψω τη καριέρα μου. Αλλά ήδη είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς