24.2 C
Athens

Τεσσάρα για Παναιτωλικό, καθάρισε ο Τασουλής στα Χανιά

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έκαναν μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου, περνώντας νικηφόρα από τις έδρες των Ιάλυσου και Πλατανιά αντίστοιχα. Ειδικά οι Αγρινιώτες ουσιαστικά τσέκαραν το εισιτήριο της πρόκρισης, μετά το θριαμβευτικό 0-4 της Ρόδου. Ο Σιέστεντ άνοιξε το σκορ στο 20′ και ο Ντάλσιο έκανε με περιπετειώδη τρόπο το 0-2: ο Χειμωνέττος απέκρουσε μεν, αλλά ο διαιτητής έκρινε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ρομάν και Ταχάρ ήταν αυτοί που έκλεισαν τα σκορ, πετυχαίνοντας γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (85′ και 88′)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51′ Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46′ Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67′ Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνέτ, Ντάλσιο (71′ Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80′ Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61′ Ταχάρ), Τσιγγάρρας.

Ο Πλατανιάς ήταν σαφώς πιο αξιόμαχος από τον Ιάλυσο, ωστόσο δεν είχε την τύχη να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του έδινε σοβαρές ελπίδες για τη ρεβάνς. Οι Χανιώτες στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος, καταφέρνοντας να ισορροπήσουν το ματς μετά το δυναμικό ξεκίνημα του Αστέρα. Τελικά, ένα μακρινό σουτ του Τασουλή ήταν αυτό που έλυσε τον γόρδιο δεσμό προς την εστία του Μαντζάρη. Οι Αρκάδες χαλάρωσαν μετά το 65′ και τη χαμένη ευκαιρία του Χαουρέγκι και στο τρίλεπτο 75′ – 77′ κινδύνεψαν δις με ισοφάριση. Αρχικά ο Νίλι και στη συνέχεια ο νεοεισελθών Λουκίνας σπατάλησαν δυο πολύ καλές φάσεις, μαζί και τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν και να πάνε με άλλον αέρα στην Τρίπολη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Νέιρα), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (76′ Λουκίνας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Παναγιώτου, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17′ Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65′), Χαουρέγκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς