24.6 C
Athens

Ρήξη χιαστού ο Τσαγκαλίδης, μπαίνει χειρουργείο

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ο νεαρός αμυντικός του Άρη Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες.

Όσο για τον Γιώργο Δεληζήση, τέθηκε στη διάθεση του Ένινγκ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (02/11, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Ν. Σμύρνης (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στην οποία συμμετείχε ο Γιώργος Δεληζήσης.

* Η μαγνητική που έκανε σήμερα ο νεαρός αμυντικός, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, έδειξε ρήξη χιαστού και μηνίσκου και τις επόμενες μέρες θα μπει στο χειρουργείο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς