19.5 C
Athens

Βύθισε τη Φενέρ η Μακάμπι με επιβλητική εμφάνιση!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποχρέωσε τη Φενέρμπαχτσε στην τέταρτη φετινή της ήττα στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 67-55 στο Ισραήλ για την πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Από την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξε εκπληκτική άμυνα, επιτρέποντας στους Τούρκους να σημειώσουν μόλις έξι πόντους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ανάλογη ευστοχία και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με το σκορ στο 12-6.

Η συνέχεια όμως ανήκε στην «ομάδα του λαού». Οι γηπεδούχοι έπαιξαν την ίδια δυνατή άμυνα, αλλά βελτιώθηκαν αισθητά στην επίθεση και έτσι μπόρεσαν να οδηγηθούν στα αποδυτήρια στο +20 (41-21).

Η ομάδα το Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειχνε να τα έχει χαμένα στο παρκέ της Menora Mivtachim Arena, καθώς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση του παιχνιδιού να αντιδράσει.

Έτσι, η Μακάμπι με κορυφαίο τον Όμρι Κάσπι (11 π) κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με 67-55 και να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 3-2.

Από την άλλη για τη Φενέρμπαχτσε, η εμφάνιση του Νάντο Ντε Κολό (13 π) δεν ήταν αρκετή, ενώ ο Κώστας Σλούκας δεν σημείωσε πόντο σε 21 λεπτά συμμετοχής. Έτσι, η τουρκική ομάδα υποχώρησε στο 1-4.

Πλέον η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για το ταξίδι στον Πειραιά, όπου το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (1/11, 21:30) στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 12-6, 41-21, 52-41, 67-55

Μακάμπι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς