17.7 C
Athens

Δίδυμο φωτιά από Περέιρα στο Ξάνθη-Ολυμπιακός

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Περέιρα. Ο Πορτογάλος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις επιλογές του στους ορισμούς διαιτητών, ειδικά στα παιχνίδια ξεχωριστού ενδιαφέροντος. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ όρισε τον Διαμαντόπουλο από την Αρκαδία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη!

Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε τοποθετηθεί στο VAR, στο παιχνίδι των Πειραιωτών στην Λάρισα με την ΑΕΛ, όπου ο Ολυμπιακός ακόμη φωνάζει για το γκολ του Ελ Αραμπί στο 39΄, που ήταν κανονικό. Τότε ο Διαμαντόπουλος ειδοποίησε τον διαιτητή Ευαγγέλου να πάει να το δει στο VAR και τελικά το γκολ ακυρώθηκε αν και δεν υπήρχε οφσάιντ!

Ο Διαμαντόπουλος είχε διευθύνει και το ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία στο Καραϊσκάκη όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 και στο 60΄ δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Σκόνδρα, ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμη 0-0. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι ο ρέφερι από την Τρίπολη δεν είχε δώσει επίσης πέναλτι μαρς στο 0-0, όταν στο 17’ ο Ομάρ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, «τσίμπησε» την μπάλα και ο Καρυπίδης, που έκανε την προβολή, τον βρήκε και τον έριξε κάτω.

Τώρα σε εννέα μόλις αγωνιστικές ο Περέιρα τον ορίζει για τρίτη φορά σε ματς των Πειραιωτών!

Ο Διαμαντόπουλος έχει οριστεί παράλληλα ήδη σε δύο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό 2-1, ενώ ήταν στο VAR στο ντέρμπι με τον Άρη.

Πακέτο με Ζαχαριάδη

Ο Περέιρα όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Έβαλε διαιτητή στο VAR τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη από τη Θεσσαλονίκη, που είχε εμφανιστεί στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, με τη γυναίκα του και το παιδί του, το οποίο φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ζαχαριάδης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κάνει πολλά λάθη σε βάρος του Πανιώνιου στο ματς με την ομάδα των δανεικών του δικέφαλου του βορρά, τον Βόλο και ανάγκασε τον ισχυρό άνδρα των κυανέρυθρων, Νίκο Ζαμάνη, να του πει να βάλει φανέλα του ΠΑΟΚ.

Άπαντες ελπίζουν ότι το Σάββατο στην Ξάνθη, δεν θα είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές, όμως τα μηνύματα δεν κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και την κύρια ευθύνη την έχει ο Περέιρα με τις επιλογές του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς