19 C
Athens

FORTNITE: Οι αλλαγές στο SEASON 4

Μετά από εβδομάδες υποθέσεων, η μυστηριώδης πτώση μετεωριτών στο Fortnite εξηγήθηκε, καθώς μπήκαμε στο season 4 του Fortnite. H νέα σεζόν περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στον χάρτη, νέα skins και πολλά άλλα.

Πάμε λοιπόν να δούμε όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα.

Ο μετεωρίτης αφήνει το στίγμα του

Η πιο σημαντική αλλαγή στον χάρτη στο season 4 είναι η καταστροφή του Dusty Depot. Το μεγαλύτερο κομμάτι του μετεωρίτη συνετρίβη κοντά στη μέση του χάρτη, δημιουργώντας ένα τεράστιο κρατήρα. Η περιοχή έχει μετονομαστεί σε Dusty Divot.

Fortnite Season 4 map

Μικρότερα κομμάτια του μετεωρίτη δημιούργησαν πρόσθετους κρατήρες σε όλο τον χάρτη, ενώ προκάλεσαν σχετικά μικρές ζημιές σε καθιερωμένες περιοχές όπως οι Tilted Towers, η φυλακή και το μοτέλ.

Season 4 Battle Pass

Μαζί με τα skins, το Season 4 Battle Pass περιλαμβάνει διάφορα νέα emotes, gliders και εργαλεία. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση.

(Πιθανές) αποκαλύψεις από Dataminers

Λίγο μετά την κυκλοφορία του season 4, dataminers ανακάλυψαν νέο, πρόσθετο περιεχόμενο, που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και θα το δούμε, λογικά στο άμεσο μέλλον. Αν και δεν έχουμε ονόματα και σπανιότητα, βρέθηκαν έξι πρόσθετα skin, τρεις αξίνες, τρία gliders και τρία back bling κρυμμένα στο patch του Season 4.

Patch Notes

Μιλώντας για το patch, το Season 4 φέρνει πολλά gameplay updates και διορθώσεις. Πλέον, μπορείτε να διαλύσετε οικοδομήματα στο αρχικό νησί (εκείνο που περιμένετε όσο γεμίζει το παιχνίδι) και το όριο για τα emotes και τα sprays αφαιρέθηκε.

Orange Justice

Πιθανότατα το πιο εντυπωσιακό update στο Season 4 είναι η ανακάλυψη του emote Orange Justice.

O Orange Shirt Kid, γνωστός και ως Kid_Fortnite12 στο Twitter, μπήκε στα φώτα της δημοσιότητας όταν έλαβε συμμετοχή στο “#boogiedown Contest”. Αν και μόνο η εκτέλεση του νικητή θα έμπαινε στο παιχνίδι, το community ήθελε να δει και τη δεύτερη θέση και οι developers άκουσαν τις επιθυμίες τους.

Ο χορός, με όνομα Orange Justice, μπορεί να ξεκλειδωθεί με το battle pass ή στο tier 26.

 

ΠΗΓΗ: gr.ign.com

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς